STEHMANN NLEen deskundig team van ongeveer 70 medewerkers vormt de basis van het merk Stehmann. De kinderen Judith Stehmann en Frank Stehmann namen op 1 januari 2020 de leiding over van Johannes Stehmann en leiden nu het familiebedrijf in de tweede generatie.

Op dit moment worden er ongeveer 1,2 miljoen broeken per jaar geproduceerd. Wat de productie betreft, heeft Stehmann langdurige samenwerkingsverbanden opgezet met fabrikanten in landen als Macedonië, Slowakije en Tsjechië en heeft hij de productie in Azië vele jaren geleden stopgezet.

De broekspecialist is met de INA® & Co. -stijlen al enkele jaren de Europese marktleider op het gebied van Pull On. Deze flexibele en comfortabele stretchbroek wordt aangeboden in materialen als bengaline, jersey en high-tech katoen.

Naast de succesvolle INA® & Co.-stijlen hecht STEHMANN sinds enkele seizoenen veel waarde aan een op mode geïnspireerde broek met een uitgekiend design, hoogwaardige materialen en een perfecte pasvorm. Het modesegment ontwikkelt zich zeer bemoedigend onder het merk STEHMANN en zal ook in de toekomst een belangrijke positie binnen de collectie innemen.